Adori Millennium, Engagement Rings in Antwerp, Engagement Rings, Diamond Rings, Diamond Jewellery From Antwerp, Engagement Rings, Eternity Rings, Earrings, Pendants

Adori Millennium, Engagement Rings in Antwerp, Engagement Rings, Diamond Rings, Diamond Jewellery From Antwerp, Engagement Rings, Eternity Rings, Earrings, Pendants

Adori Millennium, Engagement Rings in Antwerp, Engagement Rings, Diamond Rings, Diamond Jewellery From Antwerp, Engagement Rings, Eternity Rings, Earrings, Pendants

Adori Millennium, Engagement Rings in Antwerp, Engagement Rings, Diamond Rings, Diamond Jewellery From Antwerp, Engagement Rings, Eternity Rings, Earrings, Pendants

Adori Millennium, Engagement Rings in Antwerp, Engagement Rings, Diamond Rings, Diamond Jewellery From Antwerp, Engagement Rings, Eternity Rings, Earrings, Pendants

Belgische Diamanten Ring

Ik hou van de zon, ik hou van de warmte van de zonne stralen op mijn gezicht. Het was een warme zomerdag.

Mijn man en ik genoten van de dag in een rustig dorpje in de buurt van de stad Antwerpen in België.

Iemand onbekend was de binnenplaats aan het schoonmaken achter me, de vage geluiden van de bezem en de tjilpende vogels vormde samen muziek in mijn oren.

Ik was erg gelukkig. Ik hou van de wind in mijn haar, ik sloot mijn ogen en wenste om de wind een beetje sterker te zijn, zodat mijn haren warrig werden. Maar de wind is hetzelfde gebleven maar ik bleef gelukkig.

We waren al 25 jaar getrouwd en we ontsnapten vaak van de stad naar een stille plaats om “samen te zijn”.

We zeiden niets tegenelkaar voor een lange tijd, het was niet nodig. De zomer is de beste tijd om samen te zijn. Ik hou van de zomerse kleuren. Fel oranje, fel groen, fel geel, alles fel. Het is echt een tijdverspilling om tijdens de zomer binnen te blijven tijdens zo een prachtige zomer dag. Het gevoel van de zonnestralen op je gezicht is alles voor mij. Zonlicht is de meest kostbare goud te vinden op aarde. Liefde is als een bloem, hou het in het zonlicht en water het en zorg ervoor. Het zal bloeien en verspreiden de geur heinde en verre. Hou het in de duisternis en het zal wegkwijnen.

Terwijl ik naar de zwaaiende bloemen keek om me heen, voelde ik mijn hand stevig vastgehouden worden en voelde een vertrouwde metaal aan mijn vingers. Ik draaide me om en zag hem glimlachen, ik keek naar mijn vinger, een prachtige Belgische Diamanten Ring.

“Ik wens dat ik je eerder had ontmoet”, zei hij.